01

ΧΩΡΟΧΡΟΝΟΣ

02

ΤΟ ΕΓΧΕΙΡΗΜΑ

03

Ο ΑΜΠΕΛΩΝΑΣ

04

ΤΟ ΟΙΝΟΠΟΙΕΙΟ

05

ΤΑ ΚΡΑΣΙΑ

06

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το Εγχείρημα

Η Φιλοσοφία

Η γνώση της επίδρασης που ασκούμε ο ένας στον άλλο, έχει την δύναμη να αναθεωρεί και διευρύνει συνεχώς τα υπαρκτικά όρια, επιβάλλοντας στην συνείδηση του ανθρώπου να επιδιώκει πάντοτε το βέλτιστο αποτέλεσμα.
Στην κατεύθυνση αυτή, το αποτύπωμα που το κρασί μας αφήνει στην σχέση του με τους ανθρώπους, στην ζωή των οποίων μετέχει με την κατανάλωση κάθε φιάλης του, αποτελεί ευθύνη την οποία αναλαμβάνουμε.
Πιστεύουμε ότι το κρασί, ως υλικό που συμπλέκεται αιώνες με την κοινωνική, πολιτιστική και θρησκευτική ζωή, έχει μετατραπεί σε κοινωνικό μέγεθος που κομίζει περισσότερο από κάθε άλλο ποτό, το αναπόφευκτο άρρητο αίτημα του ανθρώπου, η πόση του, να ζωογονεί ,να προσφέρει φροντίδα και περιεχόμενο στην συναναστροφή και στην κοινωνικότητα, με το μοίρασμά του στο ίδιο τραπέζι.
Μετέχοντας επίσης το κρασί στον ρεαλισμό της ελεύθερης χρέους, θυσιαστικής προσφοράς, μας υπαγορεύει ότι έχει αποστολή και ότι αυτή εκπληρώνεται στον τόπο της μη λήθης, του μη λάθους, δηλαδή στην αλήθεια.
Γι’ αυτό έχουμε σαν αρχή μας την ρήση του Ευαγγελίου: Η αλήθεια ελευθερώσει η(υ)μάς .

Η Ιδέα

Να αφομοιώνει προωθημένους τρόπους καλλιέργειας, για την δημιουργία εξαιρετικών μη βιομηχανικών κρασιών που επιλέξαμε τελικά, να κυκλοφορούν χαρακτηρισμένα ως τοπικοί οίνοι, χωρίς ενδείξεις που εστιάζουν στην εμπορική τους προώθηση, παρ όλο που δικαιούνται να τις φέρουν. Πιστεύουμε ότι η προσέγγιση αυτή στηρίζει αντισυμβατικούς τρόπους σκέψης, που θέλουν να εστιάζονται και να επηρεάζονται μόνο από την γευστική και ποιοτική αξιολόγηση του προϊόντος.
Να αναζητεί την εντιμότητα στην συναλλαγή με την αναζήτηση και βεβαίωση του αγαθού, της καθαρής αξίας, που τελικά μόνο επικερδής αποδεικνύεται σε όλους τους συμμετέχοντες.
Να συμβάλλει στην δημιουργική μεταμόρφωση της πληροφορίας σε αλήθεια ανοικτή σε γνωστούς και αγνώστους, με όρους διαφάνειας, τους οποίους αντέχουμε και με βάση τους οποίους επιθυμούμε να επικοινωνούμε με τους ανθρώπους. Γι αυτό εκτιθέμεθα στον τόπο επικοινωνίας του διαδικτύου, ανοίγοντας φως σε χώρους που δεν φωτίζονται, αφομοιώνοντας ιδέες, ενθαρρύνοντας συνθήκες δημιουργίας, ανοικοδομώντας τη σχέση μας με το παρελθόν και την παράδοση υπό το φως του παρόντος, αποβάλλοντας την υποχρεωτικότητα και τον καταναγκασμό από την αισθητική μας, εισάγοντας στη θέση τους τον ρεαλισμό της ευθύνης προς όλους και προς όλα.

Η Ετικέτα

Aντιλαμβανόμαστε την ετικέτα, σαν συμβολισμό που εκφράζει τον σεβασμό μας στη γη, την ιστορία της, και την δική μας συμβολή. Αυτός είναι ο λόγος που αποφασίσαμε να δείξουμε το “KITRVS”, στην ετικέτα, στο πλήρες ιδεατό του περίγραμμα, που περιλαμβάνει δυνατότητες, άλλες εκδηλωμένες, υπάρχουσες και άλλες λανθάνουσες.
Στο δικό μας “KITRVS”, η δημιουργική, νικηφόρα ύπαρξη έχει λόγο και διδάσκει πρώτα από όλους εμάς, ότι η θέα της ομορφιάς προκαλεί ευχαρίστηση και λειτουργεί ως χάρις, ως ευπρόσδεκτη δωρεά,και όχι ως μέσο επιβολής, στον βαθμό που βοηθά να φωτιστεί η αντίληψή μας. Γι αυτό η ετικέτα μας, ξεκίνησε με το δένδρο της ζωής στο κέντρο της και σταδιακά, θα δώσει υπόσταση σε εκείνα τα υλικά που πιστεύουμε ότι κάνουν τον κόσμο και το κρασί μας καλύτερο.

Οι Άνθρωποι

Οι άνθρωποι του KITRVS αγαπάμε και τιμούμε την προσπάθεια . Τρέφουμε βαθύ σεβασμό στο αποτέλεσμα που εκπορεύεται από τον τίμιο αγώνα. Πιστεύουμε ότι οι δυνάμεις που κρύβονται στη γη και για μας ιδιαίτερα στην Πύδνα, υπάρχουν εκεί για να τις συναντάμε με σύνεση, κουράγιο και ικανότητα να χαμογελάμε στα δύσκολα παρά να τις πολεμάμε.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


info@kitrus.gr

ΑΣ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ


23510 71500

 

2023 © KITRVS WINERY. ALL RIGHTS RESERVED

WEB DESIGN & DEVELOPEMENT WITH ♥ BY FABULOUS